Alfred J. Kwak

Kohteesta Wikisitaatit
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wikipedia
Wikipediassa on artikkeli aiheesta:

Alfred J. Kwak on Dennis Livsonin tuottama hollantilais-japanilainen piirrossarja, joka sai ensinäytöksensä vuonna 1989. Se perustuu hollantilaisen Herman van Veenin kirjoittamaan teatterinäytelmään.

Lausahduksia[muokkaa]

  • "Ystävämme Alfred on yksivuotias, hälle hurrataan juhlan kunniaks. Hippelihop ja hoppelihip ja hippelihip hurraa, hippelihop ja hoppelihip ja hippelihip hurraa! Kakkua ja limsaa, marjamehua. Juhlakestitystä kelpaa kehua. Hippelihop ja hoppelihip ja hippelihip hurraa, hippelihop ja hoppelihip ja hippelihip hurraa!" (Jakso 2: Alfredin elon alkutaival - osa 2)
  • "Olkoon myötäinen, vastainen, itäinen, läntinen, meriä seilaamme vaan! Tyyni sää, myrskysää, leuto sää, ahtojää, taidolla purjehditaan! Myötäinen, vastainen, itäinen, läntinen, meriä seilaamme vaan! Tyyni sää, myrskysää, leuto sää, ahtojää, taidolla purjehditaan! Kun eessä aava aukee, kuukausi seilataan ennen kuin matka päättyy ja päästään satamaan. Myötäinen, vastainen, itäinen, läntinen, meriä seilaamme vaan! Tyyni sää, myrskysää, leuto sää, ahtojää, taidolla purjehditaan!" (Jakso 7: Vakoilija laivassa!)
  • Mauri: ”Olet pipi päästäsi.” (Jakso 22: Korppi keinottelee)
  • Harri: ”Tulisitteko mukaamme?” Ruupertti: ”En todellakaan!” Harri: ”Siinä tapauksessa viemme teidät väkivalloin” (Jakso 22: Korppi Keinottelee)
  • Korppi: ”Käsitä nyt, jos sinulla on tarpeeksi rahaa voit hallita ihmisten mieliä” (Jakso 22: Korppi Keinottelee)
  • Korppi: "Aion omistaa loppuelämäni sille, että oikeus tässä maassa toteutuisi. Mitä oikeus siis on? Oikeus on sitä, että kaikki tämän maan kansalaiset elävät onnellisena, onnellisena. (Kansa: "Korppi on johtaja!") Karkottakaamme kaikki, jotka nauttivat etuoikeuksia. Sanon teille suoraan, että maamme ei tarvitse kuningasta. Antakaa tukenne! Antakaa tukenne kansalliselle korppipuolueelle ja puolueen puheenjohtajalle!" (Jakso 22: Korppi Keinottelee)
  • Harri: "Mitä sinä sanoit neekeriankka!" (Jakso 29: Takaisin kotimaahan)
  • Professori von Pallas: ”Muumiot ovat kai kyllästyneet haudan hiljaisuuteen, mutta miksi ne valitsivat kiusantekonsa kohteeksi juuri meidät? Ja kaiken kukkuraksi minulla on huutava nälkä!” (Jakso 35: Pyramidin sokkeloissa)
  • Alfred (uhoaa Michael Ducksonista): ”Minä soitan sen laulajan vielä suohon!” (Jakso 36: Michael Duckson)
  • Alfred: ”Mitä pidit soitostani?” Mauri: ”Saanko sanoa suoraan?” Alfred: ”Totta kai!” Mauri: ”Se on surkeaa.” (Jakso 36: Michael Duckson)