Ero sivun ”Niilo Paasivirta” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
3 270 merkkiä lisätty ,  15 vuotta sitten
(rv)
Ei muokkausyhteenvetoa
((rv))
[[Kuva:Niilo Paasivirta.jpg|200px|right]]
* "Disney-yhtiöiden uutta lastenelokuvaa ''Henkien kätkemä'' on mainostettu viime aikoina ahkerasti kaikissa meedioissa. Perehdyin elokuvaan huolellisesti SubTV:n elokuva-arvostelun avulla, ja ensimmäiseksi ihmettelin, miksi ko. piirretty eli lastenelokuva oli dubattu - kaikista mahdollisista kielistä - japaniksi! Onko Disney-yhtiöissä menty täysin sekaisin?"
** [http://www.ilmatar.net/~np/opinions/anime.html] Oikeat mielipiteet, "Ns. "anime" on turmiollista lapsille!"
 
* "Kaikkien lukemieni nettipäiväkirjojen jokainen sivu suorastaan tihkuu irstaita aatteita ja niiden toteuttamista. Ja tällaista lapsemme sitten salaa peiton alla tirkistelevät ilta toisensa jälkeen! Nettipäiväkirjojen takana on myös selvästi kansainvälinen salaliitto, joka pyrkii levittämään laktofreeganismia ja muita uskontomme vastaisia aatteita. Nythän on nimittäin niin, että nettipäiväkirjaa kirjoittaa lähes poikkeuksetta jonkinlainen feministi-kettutyttöpoika-wicca-new age, anarkisti, kommunisti, sivari, homo, roskisdyykkari ja muu ääriaatteiden kiihkomielinen edustaja, joka vastustaa järjestäytynyttä yhteiskuntaamme."
** [http://www.ilmatar.net/~np/opinions/nettipaivakirjat.html] Oikeat mielipiteet, "Nettipäiväkirjat turmelevat lapsemme!"
 
* "Viime aikoina ns. itämaiset taistelulajit kuten karate, taekwondo, ninjutsu, aikido, thai chi ja bukkake ovat tulleet yhä suositummaksi nuorisomme keskuudessa."
** [http://www.ilmatar.net/~np/opinions/taistelulajit.html] Oikeat mielipiteet, "Itämaiset taistelulajit turmelevat nuorisomme!"
 
* "WASHING MAHINES WITH TRANSPARTENT LID AROUSE SINFUL THOUGHTS! As lingerie rotates around the washing machine, if you watch it, it arouses sexual thoughts in your mind!"
** [http://www.ilmatar.net/~np/gameofsatan/] Game of Satan - Roleplaying games are satan worshipping
 
* "Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä! Todisteeksi sain valokuvia ja videokuvaa, jotka postitin poliisille ja Hannu Karpolle, lisäksi vein seurakuntamme papille kopiot. Tuollainen irstailu suorastaan häpäisee näiden tyttöjen puhtaan, siveän vartalon. Olen ottanut selville tyttöjen nimet ja osoitteet, ja käyn jokaisen luona henkilökohtaisesti, tai vähintäänkin puhumassa heidän vanhempiensa kanssa. Toivottavasti tästä alkaa ko. tyttöjen eheytyminen kunnon kristityiksi kansalaisiksi."
** [http://www.ilmatar.net/~np/opinions/noituus.html] Oikeat mielipiteet, "Noituus viettelee nuoria!"
 
* "Eräänä iltana saastaisessa autiotalossa Matti ottaa LSD-piikkiä, ja luulee sen jälkeen hän olevansa itse Teräsmies, ja yrittää pysäyttää junan paljain käsin."
** [http://www.ilmatar.net/~np/elama/matti21.html] Elämänpeli [http://www.ilmatar.net/~np/elama/]
 
* "Äärifanaatikot on poistettava yhteiskunnastamme!"
** [http://www.ilmatar.net/~np/opinions/fanaatikot.html] Oikeat mielipiteet, kirjoituksen otsikko
 
==Linkkejä==
{{wikipedia}}
* [http://www.ilmatar.net/~np/ Niilo Paasivirran kotisivut]
* [http://www.ilmatar.net/~np/opinions/ Oikeat Mielipiteet]
 
[[Luokka:Henkilöt|Paasivirta, Niilo]]
28

muokkausta

Navigointivalikko