Ero sivun ”John Adams” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
316 merkkiä poistettu ,  13 vuotta sitten
sivulla Raamatusta puhuttua mainitaan lausunnon sanojan olleen USA:n 6. presidentti eli w:John Quincy Adams; tämä sivu taas käsittelee toista presidenttiä, jolla oli sama nim
(sivulla Raamatusta puhuttua mainitaan lausunnon sanojan olleen USA:n 6. presidentti eli w:John Quincy Adams; tämä sivu taas käsittelee toista presidenttiä, jolla oli sama nim)
'''John Adams''' (30. lokakuuta 1735 – 4. heinäkuuta 1826) oli Yhdysvaltain toinen presidentti 1797–1801 ja ensimmäinen varapresidentti 1789–1797.
 
*"Minulla on ollut monen vuoden ajan tapana lukea Raamattu läpi kerran vuodessa. Niin suurta kunnioitusta tunnen Raamattua kohtaan, että mitä aikaisemmin lapseni alkavat lukea sitä, sitä varmemmin uskon heistä tulevan hyödyllisiä maan kansalaisia ja hyviä yhteiskunnan jäseniä." ([[Raamatusta puhuttua]])
*Hänen viimeisten sanojensa sanotaan olleen: "Thomas Jefferson elää yhä." Adams kuoli tietämättä, että Jefferson, hänen suurin poliittinen vastustajansa, oli kuollut samana päivänä vain muutamaa tuntia aikaisemmin.
 
278

muokkausta

Navigointivalikko