Ero sivun ”Wikisitaatit:Mitä Wikisitaatit ei ole?” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wikisitaatit ei korvaa muita Wikimedian projekteja
(fix)
(Wikisitaatit ei korvaa muita Wikimedian projekteja)
Wikisitaatit on sitaattikokoelma. Wikisitaatit ei korvaa muita Wikimedian sisarprojekteja. Wikisitaateissa on rajoituksia, mitä Wikisitaatit ei ole.
 
== Wikimedian lähteet ==
Wikisitaatit ei korvaa muita Wikimedian projekteja. Wikisitaatit voi sisältää lainauksia niiden kanssa samasta materiaalista. Wikisitaatit ei kuitenkaan ole:
* Wikisitaatit ei ole tietosanakirja: Wikisitaatit ei ole sama kuin sen sisarprojekti, [[w:Etusivu|Wikipedia]]. Sivuille kannustetaan kirjoittamaan lyhyt johdanto aiheista selventämään lukijoille, mihin sitaatit liittyvät. Johdanto ei ole kuitenkaan täydellinen artikkeli aiheesta.
* Wikisitaatit ei ole sanakirja, kuten sisarprojekti [[wikt:Etusivu|Wikisanakirja]]. Sitaatit voivat olla tietystä aiheesta, kuten rakkaus, muttei mistä tahansa satunnaisesta sanasta.
* Wikisitaatit ei ole tekstikirjojen ja oppaiden tietojen kokoelma. Katso sisarprojekti [[b: Etusivu|Wikikirjasto]].
* Uutiskokoelma. Uutisista voi kirjoittaa aiheeseen liittyviä sitaatteja. Varsinaisille uutisartikkeleille sopiva paikka on [[n:Etusivu|Wikiuutiset]].
* Wikisitaatit ei ole kokoelma julkisia dokumentteja, kuten lähdekoodi, alkuperäiset historialliset dokumentit, historialliset puheet, kirjeet, lait tai julkiset kokonaiset kirjat ja runot. Kuuluisat historialliset puheet voi liittää [[s:Etusivu|Wikiaineistoon]]. Merkittävät julkiset kirjat voi liittää Wikiaineistoon tai Wikikirjoihin. Kuvat ja muun media-aineiston voi liittää [[Commons:Etusivu|Wikimedia Commonsiin]].
 
== Katso myös ==
2 739

muokkausta

Navigointivalikko