Ero sivun ”Kärpänen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
639 merkkiä lisätty ,  4 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
(Ak: Uusi sivu: * Kärpäsrouva Hanna on seurannut tapahtumia liikuttuneena ja lentää nyt lähemmäksi. Suukot saivat sen muistelemaan menneitä: ”Viime kesänä kun olin nuori ja hehkeimm...)
 
Ei muokkausyhteenvetoa
* Kärpäsrouva Hanna on seurannut tapahtumia liikuttuneena ja lentää nyt lähemmäksi. Suukot saivat sen muistelemaan menneitä: ”Viime [[kesä]]nä kun olin nuori ja hehkeimmilläni tapasin huumaavantuoksuisella lehmänläjällä komean kärpäsalfauroksen, Heikin. Se oli heti silmitöntä rakkautta, yhteensä 138 [[silmä]]ä tapittamassa toisiaan täynnä lempeä! Sitten kärsimme kiihkeästi ja menimme salakihloihin. Häämme ajoitimme ovelasti samalle [[päivä]]lle kuin eräs ihmismorsiuspari. Sillä [[aika]]a kun kaikki olivat ulkona hääkuvausta varten, imimme kaikessa [[rauha]]ssa kermavaahtoa [[vatsa]]mme täyteen. Kakkuun tuli kivoja rusketusraitoja jaloistamme. No [[ikä]]äki on – olen jo yli yksivuotias, mutta ikähän on vain numero! Heikki on oikea kärpästen [[herrasmies]], osaa ajaa asiamme upeasti. Täytyypä heti rientää kertomaan noista onnenpäivistä lastenlastenlastenlastenlastenlapsillemme, [[aika]] ruskettaa muistot, suristaan kun tavataan!”. ”Kärpästen ylimummolla taitaa pitää [[kiire]]ttä jälkikasvun hoitamisessa”, pohtii Puru. ([[Risto Rekola]]: Muru ja Puru)
 
* Kärpäsrouva "laulaa" vielä nuoruusvuosiensa lemmentangon: ”Kun kohtasin Heikin, / kävi heikoksi taju. / Jalat alta se veikin: / mikä muhkea haju! // Oli ennen eloni vajaa, / vain vaaleita [[uni]]a. / Nyt tunteen tuli mua ajaa: / sulle mä tahdon munia! // Mä katson verkkosilmiä / kuin romanttista filmiä – / valtavuus tuon valkokankaan / kietoo minut lemmenlankaan. // Saan sun kanssas telmiä, / maistaa mätiä hedelmiä. / Sokeripalan kyljestä / miksaamme drinkit syljestä. // Ja ihmisen ihana hiki / meidät aina vetää liki – / näin meille koko [[Suomi]] on / suova täyden huomion”. (Tuija Kuha: Muru ja Puru)
([[Risto Rekola]]: Muru ja Puru)
 
[[Luokka:Eläimet]]
28 778

muokkausta

Navigointivalikko