Ero sivun ”Aapeli” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
42 merkkiä lisätty ,  3 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
 
'''Aapeli''', oikealta nimeltään '''Simo Tapio Puupponen''' (23. lokakuuta 1915 [[Kuopio]] – 11. lokakuuta 1967 [[Helsinki]]) oli [[suomalainen]] [[kirjailija]] ja [[toimittaja]].
 
==Lausahduksia Mielipiteitä ==
 
* "Hauska [[ilta]] merkitsee sitä, että puolentoista tunnin kuluttua sanomme hyvää päivää[[päivä]]ä omalle peilikuvallemme [[ravintola]]n käymälässä." (SSSK)
* "[[Hyvä]] [[viina]] tuo mieleen lukemattomia sanomisen [[arvo]]isia asioita."
* "Joukkueenjohtaja on niin pieni tekijä suuressa sodassa, että hänen nimensäkin esiintyy vain kuolinilmoituksissa."
* "Kai meidän itse kunkin [[elämä]]n kuvakirjassa on sellaisia lehtiä, joiden sulokkuus paljastuu täydellisesti vasta sitten, kun kehystäjä [[Aika]] on tuonut ne [[silmä]]imme eteen [[kulta]]amissaan raameissa."
* "Niille on pantu sellainen kutkutus ihonpintaan, etteivät voi pysyä paikallaan, ei millään. Se on [[Jumala]]n [[rangaistus]] sille heimolle, tai liekö [[lahja]], kuka sen tiennee." (SSSK)
* "Nykyään on rikollista [[toivo]]a. Schopenhauer oli pikku tekijä meidän päiviemme pessimistien rinnalla." - [[Arthur Schopenhauer]]
* "Sytytän [[sikari]]n ja saan heti ajatuksia, kenties sikari ajattelee puolestani. Ne eivät ole mitään isokokoisia ajatuksia mutta sitä miellyttävämpiä."
 
== Lähteet ==
{{Suuri Sitaattisanakirja}}
 
28 778

muokkausta

Navigointivalikko