Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Alfred Dengan” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ei muokkausyhteenvetoa
p (siirsi sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Cvxcbbcvbcvbcvbcvbcvb” uudelle nimelle ”Keskustelu käyttäjästä:Cvxcbvbvccbcvcvjfgjfgjvbcvbcvbcvb”)
* [[MediaWiki:Recentchangestext]]; <nowiki></small></nowiki>-tagi sivun loppuosaan (ennen kielilinkkiä)
Tattista. --[[Käyttäjä:Hartz|Hartz]] 21. toukokuuta 2006 kello 15.39 (UTC)
sdfsdfsdfsdf
 
:Tehty. --[[Käyttäjä:Alfred Dengan|Alfred Dengan]] 21. toukokuuta 2006 kello 16.42 (UTC)
 
== Tervetuloamalline ==
Eikö tuota ole vähän tyhmä ja turha tunkea kaikille käyttäjille, varsinkaan kun suurin osa ei tee muokkauksia. Ja sitä on ehkä hieman turha laittaa Wikipedian aktiivisille käyttäjille. [[Käyttäjä:Linnea|Linnea]] 15. kesäkuuta 2006 kello 21.33 (UTC)
 
:Asiasta on jo keskusteltu sivullani Wikipediassa. Ja käyhän malline myös kohteliaasta eleestä. --[[Käyttäjä:Alfred Dengan|Alfred Dengan]] 16. kesäkuuta 2006 kello 09.44 (UTC)
 
==Byrokraattius==
 
Hei! Oletko ajatellut ryhtyä byrokraatiksi täällä Wikisitaateissa? Olet erittäin aktiivinen ja sinussa olisi minun mielestäni ainesta. --[[Käyttäjä:Kouluhai|Kouluhai]] 21. kesäkuuta 2006 kello 17.53 (UTC)
 
:Ottaisin ehdotuksen vakavasti, jos sen esittäisi joku, jolla ei ole selviä taka-ajatuksia ylläpitäjyydestä. Eikä byrokraatiksi niin vaan ryhdytä. --[[Käyttäjä:Alfred Dengan|Alfred Dengan]] 22. kesäkuuta 2006 kello 06.00 (UTC)
 
::Ei tietenkään, tosin äänestyksen kautta voisit päästä. Tietysti olisi mukavaa olla ylläpitäjä, mutta tärkeämpää minulle on Wikimedian projekteissa tietosisällön laajentaminen, eikä ylläpitäjäksi pääsy. --[[Käyttäjä:Kouluhai|Kouluhai]] 22. kesäkuuta 2006 kello 07.52 (UTC)
 
:::Kukas minut sitten nimittäisi? Metanko väki? --[[Käyttäjä:Alfred Dengan|Alfred Dengan]] 22. kesäkuuta 2006 kello 07.55 (UTC)
 
::::Kyllä, joku [http://meta.wikimedia.org/wiki/Stewards steward], kuten Angela. --[[Käyttäjä:Kouluhai|Kouluhai]] 22. kesäkuuta 2006 kello 08.02 (UTC)
 
:::::Mikään mahti ei estä sinua laittamasta minua byrokraattiehdokkaaksi ja sitten, jos minut hyväksytään, hakemasta metasta minulle oikeuksia. --[[Käyttäjä:Alfred Dengan|Alfred Dengan]] 22. kesäkuuta 2006 kello 08.03 (UTC)
 
::::::En kyllä ajatellut laittaa sinua byrokraattiehdokkaaksi. --[[Käyttäjä:Kouluhai|Kouluhai]] 22. kesäkuuta 2006 kello 08.07 (UTC)
 
:::::::Mikset? Voin tehdä sinulle äänestyspohjan valmiiksi. Jos et kerran halua minua byrokraattiehdokkaaksi, miksi tulet tänne puhumaan byrokraattiudestani? --[[Käyttäjä:Alfred Dengan|Alfred Dengan]] 22. kesäkuuta 2006 kello 08.10 (UTC)
 
:::::::Kyllähän voit laittaa itsesi ylläpitäjäehdokkaaksi. --[[Käyttäjä:Alfred Dengan|Alfred Dengan]] 22. kesäkuuta 2006 kello 08.16 (UTC)
 
::::::::En nyt ainakaan vielä. --[[Käyttäjä:Kouluhai|Kouluhai]] 23. kesäkuuta 2006 kello 13.14 (UTC)
 
== Frank vauhdissa taas ==
 
Frank jatkaa Wikian vandalisointiaan sivulla [[Heikki Tala]] palauttamalla roskamaisen propaganda- ja mainos-versionsa. Eikö Frankille voisi panna bannia varoitukseksi tai suojata sivua sen puolueettomaan muotoon? --[[Käyttäjä:Jaakko Sivonen|Jaakko Sivonen]] 23. elokuuta 2006 kello 12.09 (UTC)
 
Frank on nyt heittäytynyt aika mahdottomasti. Hän 24 h sisään palauttanut oman versionsa 6 kertaa. Huvittavinta on, että hän uhkailee toisia muokkauskielloilla ;-) OK, mutta hän ei perustele ja jos hän perustelee, väitää hän samaa asiaa, vaikka edellisessä kommentissa olisi juuri osoitettu hänen väittämänsä vääräkis jne. Jos lukisit lisää [[Heikki Tala]] sitaattien keskustelusta. Kirjoitan tänne kun en enää muutakaan keksi. Fran kait haluaa, että hänen versionsa jäisi voimaan ja tulisi muokkauksen esto voimaan. Ainoat vaihtoehdot nyt näkyvät olevan, että jatkan edes takaisin palauttelua, tai sitten luotan siihen, että ylläpitäjät huolehtivat asiasta. --[[Käyttäjä:Mezqui|Mez]] 24. elokuuta 2006 kello 11.53 (UTC)
 
== Frank vauhdissa taas vol .2 ==
 
Kuten on ennenkin sanottu, ei "keskeisten ajatusten" idea käy täällä. Jos saadaan aikaan kompromissi, ei suomenkielistä Wikiquotea lopeteta.
 
Eli:
# Ensin ne mitä Heikki Tala sanoi.
# Sitten selitykset
# Ja vasta sitten selityksien selitykset.
 
Ja tämä on kompromissi jota ehdotan.
--[[Käyttäjä:Frank|Frank]] 1. syyskuuta 2006 kello 18.00 (UTC)
:Sinäkö päätät Wikisitaattien lopettamisesta? :D Kovat luulot itsestäsi! ;) Millä perusteella sinun mielestäsi sitaatteja pitäisi valikoida tänne? Eiköhän Hitler-sitaateissakin ole niitä sitaatteja, jotka kertovat hänen ajatuksistaan jotain: keskeisiä ajatuksia. --[[Käyttäjä:Jaakko Sivonen|Jaakko Sivonen]] 1. syyskuuta 2006 kello 20.38 (UTC)
:Ai Hitler-vertaus. Hyvä että sinä otit asian esiin. Minä en noita harrasta. --[[Käyttäjä:Frank|Frank]] 2. syyskuuta 2006 kello 04.58 (UTC)
 
== Frank kiinni vandalismista ==
 
Frank meni sitten vandalisoimaan nimikirjoitustani ilmeisen tahallisesti Heikki Tala-keskustelusivulla lisäämällä siihen "==", niin, että välittyisi kuva, etten olisi kirjoittanut sitä. Tässä todisteet: http://fi.wikiquote.org/w/index.php?title=Keskustelu%3AHeikki_Tala&diff=10751&oldid=10730 Frank on vandaali. --[[Käyttäjä:Jaakko Sivonen|Jaakko Sivonen]] 1. syyskuuta 2006 kello 21.08 (UTC)
:Tämän löysin jo kolmannelta sivulta. En vieläkään ymmärrä mitä pahaa olen tehnyt. Syytä on kuitenkin ylläpitäjä Alfred Denganin katsoa yleistä käytäntöä ja poistaa "keskeiset ajatukset" -ajattelu tämänkaltaiselta sivustolta. Onhan ylläpitäjän vastuu että fanaatikot eivät pääse esiin tietosanakirjatyyliselle sivustolle. --[[Käyttäjä:Frank|Frank]] 2. syyskuuta 2006 kello 04.57 (UTC)
::Ehket ole seurannut historia-osuutta Heikki Tala-artikkelissa: Dengan on ainakin kerran poistanut nimenomaan sinun vandalismisi ja palauttanut korrektin version, sekä tietysti antanut sinulle kerran bannia. ;) Itse aiheesta: tuosta näkyy, että lisäsit allekirjoitukseeni "==". --[[Käyttäjä:Jaakko Sivonen|Jaakko Sivonen]] 2. syyskuuta 2006 kello 13.18 (UTC)
 
==Henkilökohtaiset hyökkäykset==
 
Edellytän Jaakko Sivoselle kurinpalautusta jatkuvista henkilökohtaisista hyökkäyksistä. --[[Käyttäjä:Frank|Frank]] 5. syyskuuta 2006 kello 12.52 (UTC)
:Ja minä Frankille. Toinen samanlainen banni olisi hyvä. --[[Käyttäjä:Jaakko Sivonen|Jaakko Sivonen]] 17. syyskuuta 2006 kello 19.54 (UTC)
:Ihan edellytät? Mikä valta sinulla muka on tehdä ylläpitäjälle uhkavaatimuksia? --[[Käyttäjä:Jaakko Sivonen|Jaakko Sivonen]] 22. syyskuuta 2006 kello 14.00 (UTC)
 
==Heikki Talan keskeiset ajatukset?==
 
Koska olit ajatellut poistaa "keskeiset ajatukset" joita ei sallita? --[[Käyttäjä:Frank|Frank]] 16. syyskuuta 2006 kello 20.18 (UTC)
:Keskeiset ajatukset ovat juuri niitä, joita tällaisille sivuille valikoidaan, kutsuttiin niitä niiksi tai ei. Vai millä perusteella niitä muka valitaan? --[[Käyttäjä:Jaakko Sivonen|Jaakko Sivonen]] 17. syyskuuta 2006 kello 19.55 (UTC)
 
::Yleinen käytäntö Wikisitaateissa on mitä henkilö on todella sanonut, eikä keskeiset ajatukset. Alkuperäiset sitaatit olivat moneen kertaan vanhalla Jippiin foorumilla ja niitä on koottu vieläkin yhteen moneen paikkaan. MaaritW:n adressi on vain yksi. Löysin nyt toisenkin, jonka tuon esiin kunhan muokkausesto poistetaan. Sitäpaitsi yleinen käytäntö ei edes vaadi lähteitä. Ei tämä ole Wikipedia.
 
::Ja jos vaadittaisiinkin, ei kyseessä olevan henkilön oma kotisivu olisi missään tapauksessa luotettava lähde.
 
::Toin Anneli Jäätteenmäen sivuille AJ:n keskeiset ajatukset mutta ne poistettiin ja väitettiin häiriköinniksi. "Keskeiset ajatukset" on siis poistettava täältäkin ja tuotava tilalle ne tunnetut sammakot.
 
::Nykyinen tilanne ei ole eduksi Talan kannattajille. Satunnainen sivuille eksyjä ihmettelee miksi tämä on lukittu, ja näkee historiasta että Talan ihailijat ovat estäneet oikeiden sitaattien esilletuonnin. Onko Sivonen sitten jostakin Talan sanomisista muka eri mieltä? Olen huomannut Suomi24-palstalla että itse olet vielä raivokkaampi ruotsinkielisten vastustaja kuin Tala. --[[Käyttäjä:Frank|Frank]] 19. syyskuuta 2006 kello 08.28 (UTC)
 
:::Joo, pois vaan otsikko "keskeiset ajatukset". Tämä on kuitenkin tarkoitettu sitaateille eikä keskeisille ajatuksille. Voin kuvitella että tämän toimiessa esimerkkinä pikkupolitiikot alkavat vaalien lähestyessä rustata tänne sivujaan, joissa esittelevät keskeisiä ajatuksiaan. Muutkin otsikot tai ainakin sanat "provokativiisia" omina tulkintoina pois. --[[Käyttäjä:ML|ML]] 19. syyskuuta 2006 kello 14.56 (UTC)
::::Samaa mieltä. Alkuperäiset sitaatit ylimmäksi ja linkki Talan kotisivuille, jossa voidaan kaunistella niin paljon kuin huvittaa. Täällä alkuperäiset: [http://heikkitala.cjb.net] (Varoitus: saattaa aiheuttaa heikon tietoturvan koneille ongelmia) --[[Käyttäjä:Frank|Frank]] 21. syyskuuta 2006 kello 17.49 (UTC)
:::::Mene levittelemään viruksiasi muualle. Sinun versiossasi sitaatit olivat internetpelle MaaritW:n propagandamuodossa. Nykyisessä Talan itsensä vahvistamat ja lähteillä todistetut sanomat. Sitäpaitsi, sivulla ei enää mainitakaan "keskeisiä ajatuksia". --[[Käyttäjä:Jaakko Sivonen|Jaakko Sivonen]] 22. syyskuuta 2006 kello 13.59 (UTC)
198

muokkausta

Navigointivalikko