Gene Simmons

Kohteesta Wikisitaatit
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wikipedia
Wikipediassa on artikkeli aiheesta:

Gene Simmons (s. 25. elokuuta 1949, Haifa, Israel) on yhdysvaltalaisen KISS-yhtyeen laulaja-basisti sekä toinen perustajajäsen.

Lausahduksia[muokkaa]

"Silloin, kun sekä kriitikot että oma mutsisi pitävät musiikistasi, peli on pelattu".

"Ensin sitä leikkailee kaikessa rauhassa varpaankynsiä, ja seuraavaksi istuukin jo Charlton Hestonin vieressä Concordessa ja juttelee - "Morjens, miten menee?".

  • Vaatimattomista oloista lähtenyt Gene pohtii julkkiselämän hienouksia.

"Olen aina suhtautunut erittäin vihamielisesti kaikkiin hurskastelijoihin, olivat he sitten poliittisia tai uskonnollisia. Papit aina heristävät sormea ja saarnaavat, ettei saa tehdä niin tai näin. Ensimmäinen reaktioni on aina: "Kuka kuoli ja teki susta kuninkaan?"

"Olen aina ollut raitis, en koskaan ole vetänyt mitään, mutta se ei tarkoita, ettenkö olisi turruttanut aistejani muilla jutuilla".

"Soololevylläni laulaa kaveri, joka on täysin pyörällä päästään tehtyään liikaa ihan kaikkea".

"Fanit aina valittavat: "Mä olen seurannut bändiä kolmekymmentä vuotta, mihin mä enää uutta greatest-hits kokoelmaa tarvitsen?" Et varmaan mihinkään, mutta levy-yhtiö tarvitsee - tehdäkseen rahaa".

"Minä olen itse oma makutuomarini. Ei meikäläisen tarvitse käydä kysymässä joltakulta papilta lupaa elämästä nauttimiseen. Tämä on sellainen hilpeä, pystyyn nostettu keskisormi kaikille niille liperikauluksille, jotka luulevat voivansa tuomita minut".

  • Gene kommentoi "Thou Shalt Not" -kappaletta.

"Kun Paul pitäytyy rankemmissa sanoituksissa homma toimii ihan hyvin, mutta on siellä paljon myös sitä iänikuista love sitä ja love tätä -lässytystä. Kun Paul heittäytyy romanttiseksi, meikäläinen alkaa haukotella. Rokkipuolella Paul on ihan omaa luokkaansa. Kun Paul malttaa pitäytyä rankemmassa meiningissä, homma toimii tosi hyvin, mutta kun äijä alkaa lällyillä tyyliin: "I miss you, I love you", tekee mieli huutaa: "Missä sun selkäranka on, mies, lopeta se ininä!"

"Kriitikot ja kaikenmaailman kukkahattutädit valittivat Kissistä 70-luvulla todella paljon. Näin pitkälle päästyäni voin haistattaa heille pitkät paskat".

  • Gene kommentoi 70-luvulla pahimmillaan ollutta Kiss-kritiikkiä.

Lähteet[muokkaa]

  • KISS: Behind the mask (Maskin takaa)