Keskustelu:Sitaattien aiheet

Wikisitaateista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sivun poistaminen[muokkaa]

Luettelo kaikista sisältösivuista löytyy toimintosivulta, joten tällaista jatkuvasti päivitystä vaativaa listaa ei tarvita. --SMAUG (KeskusteluMuokkaukset) 14. tammikuuta 2017 kello 12.01 (UTC)

Mielestäni on tarpeen erottaa toisistaan todelliset henkilöt sekä aiheet ja kuvitteelliset henkilöt. Henkilöt pitää myös pystyä hakemaan sukunimen eikä etunimen perusteella. Listan päivityksestä vastaan minä, joten muiden ei tarvitse asiasta huolta kantaa. --Risto hot sir (keskustelu) 14. tammikuuta 2017 kello 15.57 (UTC)
Ja arvostetuissa tietokirjoissa on erikseen henkilö- ja asiahakemisto. Minua - ja varmaan monia muitakin - kiinnostaa enemmän mitä jostain aiheesta on sanottu kuin kuka on sanonut, enkä halua törmätä joka kerta hakemistoa avatessani esimerkiksi Anne Bernerin nimeen. --Risto hot sir (keskustelu) 14. tammikuuta 2017 kello 21.16 (UTC)
Säilytetään toki, en vain aluksi hoksannut näin pitkän listan eroa kaikista sisältösivuista automaattisesti tehtävään listaan ja pidin tätä turhana. Listan loppuun voisi laittaa linkin henkilöitä kokoavaan listaan. --SMAUG (KeskusteluMuokkaukset) 15. tammikuuta 2017 kello 18.57 (UTC)
Suurkiitos! --Risto hot sir (keskustelu) 15. tammikuuta 2017 kello 19.13 (UTC)