Keskustelu luokasta:Lauluja Suomen kunnista

Wikisitaateista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jos tämä luokka säilytetään (oikeastaan se ei nykyisellään sisällä sitaatteja vaan luetteloita) niin luokkaan voisi luoda artikkelin Juice Leskisen lauluja Suomen kunnista.--Urjanhai (keskustelu) 29. huhtikuuta 2017 kello 18.44 (UTC)

Jos säilytetään? Eihän tämän poistamista ole edes ehdotettu. Sisältönsä puolesta sitaatteja sisältämättömät laululuettelot toki sopisivat paremmin Wikipediaan. --Smaug the Golden (keskustelu - muokkaukset - lokit) 29. huhtikuuta 2017 kello 18.57 (UTC)
Niin, lauluistahan voi poimia sitaatit ja silloin luokalle ja sivuille voi olla käyttöä. Kuitenkin itse luettelot (varsinkin näin hyvin koottuina) sopivat paremmin Wikipediaan. Lisäksihän on kappaleita, joissa paikkakunta mainitaan myös silloin kun se ei esiinny laulun nimessä, tai joskus tällaisessa laulussa mainitaan useita paikkakuntia. Näisthän juuri Juice on kuuluisa. "Rumbaa Essolla Konginkankaan, Rumbaa Shellillä Kempeleen", "Maailmassa on paljon tarinoita Urmas Liljeströmistä, Loimaan palopäällikön hulttiomaisesta sisarenpojasta" (...) "Urmas oli saanut kappalaisen viransijaisuuden Urjalan seurakunnasta", "Hänen vaimonsa Esteri, hämeenkyröläisen kauppasaksan tunnustamaton tytär". --Urjanhai (keskustelu) 30. huhtikuuta 2017 kello 07.02 (UTC)