Siirry sisältöön

Michael Schumacher

Wikisitaateista
Wikipedia
Wikipedia
Wikipediassa on artikkeli aiheesta:
Michael Schumacher vuonna 2010

Michael Schumacher (s. 3. tammikuuta 1969) on saksalainen Formula 1 -kuljettaja ja lajin 7-kertainen maailmanmestari.

Lausahduksia[muokkaa]

Itävallan Grand Prix'n 2002 jälkeinen lehdistötilaisuus[1][muokkaa]

  • "En todellakaan ole mielissäni tästä käänteestä, mutta meidän täytyy ajatella sitä mikä on tallin tavoite. Tavoitteena on voittaa mestaruus ja varmistaa se. Koskaan ei voi tietää mitä seuraavissa kisoissa tulee tapahtumaan."
  • "Hänen (Barrichellon) eleensä tänään on hyvä esimerkki siitä yhteistyöstä, mitä me teemme tallissa ja kuinka paljon luotamme toisiimme. Olen kiitollinen hänelle hänen antamista pisteistä, mutta en tietenkään voi täysin iloita kisan voitosta."
  • "Kuvitelkaa kuinka tyhmiltä me näyttäisimme kauden päätyttyä, jos me häviäisimme mestaruuden juuri näillä pisteillä, jotka tänään sain."

Monacon Grand Prix'n 2006 aika-ajojen jälkeinen lehdistötilaisuus[2][muokkaa]

  • "Sitten toiseksi viimeisessä mutkassa Rascassessa yritin liikaa, lukitsin etupyöräni ja ajauduin leveäksi. En tiennyt sen jälkeen, mikä oli tilanne, joten kysyin sitä radiolla talliltani. Kun he sanoivat minun olevan ykkösenä, niin olin totta kai iloinen siitä kaiken tämän jälkeen."
  • "Aluksi (auto) ei sammunut. Yritin saada peruutusvaihdetta päälle. Radalla oli kuitenkin ruuhkaa, joten en halunnut peruuttaa tietämättä, mitä mutkan takaa on tulossa. Lopulta autoni sammui siihen."

Lähteet[muokkaa]