Mika Salo

Wikisitaateista
Wikipedia
Wikipedia
Wikipediassa on artikkeli aiheesta:

Mika Juhani Salo (s. 30. marraskuuta 1966 Helsinki) on suomalainen autourheilija. Hän on silloin tällöin ollut kommentoimassa MTV3:n Formula 1 -lähetyksiä.

Sitaatteja[muokkaa]

  • "Tääl on Mika, moi." (Yhdysvaltain GP:ssä 2005, kun kaikki 14 Michelin-renkailla ajanutta kuljettajaa ajoivat lämmittelykierroksen jälkeen pilttuisiinsa, MTV3:n selostamosta otettiin puhelinyhteys varikolle Keke Rosbergiin. Aluksi selostaja Oskari Saari kyseli entisen maailmanmestarin tuntemuksia, jonka jälkeen Salo oli jo esittämässä kysymystään, mutta päätti vielä nopeasti esitellä itsensä)
  • "Oo Timo hiljaa nyt, kuunnellaan..." (Salo varikkotoimittaja Timo Pulkkiselle, kun tämä puhui, kun lähetyksessä kuultiin tallin ja kuljettajan välistä radiokeskustelua)
  • ”Tiimiradio, oo Eki hiljaa.” (Erkki Mustakarin puhuttua hieman varikkoradiokeskustelun päälle)
  • ”Eräänä iltana värjäsin tukkani siniseksi. Tein sen siksi, että meillä oli iso lehdistötilaisuus seuraavana aamuna, ja tiesin, ettei Toyota pitäisi siitä. Niin kävikin: he olivat raivoissaan.” (Salo kostostaan Toyotalle, kun hän jäi ilman tallipaikkaa kauden 2002 jälkeen. Kommentti vuodelta 2008.)[1]
  • "Ihan oma moka" (Usein kommentoidessaan kuskien virheitä ja kolareita)

Lähteet[muokkaa]

  1. Mika Salon kosto tallille: tukka siniseksi 23.7.2008. MTV3. Viitattu 22.9.2008.