Ohje:Malline

Wikisitaateista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Wikisitaateissa on käytössä mallineita, joilla voidaan näyttää määrätty teksti (joka saattaa sisältää muuttujia) useammalla sivulla helposti. Mallineilla esitettyä tekstiä pystytään myös muuttamaan keskitetysti, eikä tekstin muuttamiselle jokaisella sitä käyttävällä sivulla ole tarvetta. Malline saadaan näkymään sivulla kirjoittamalla alla olevan taulukon Malline-sarakkeen teksti korvaten mahdolliset tarkenteet (Lähde, Perustelu yms.). Malline muuttaa muuttujat automaattisesti oikeiksi arvoiksi.

Tällä hetkellä käytössä ovat seuraavat mallineet:

Malline Esimerkki
{{Lähteetön}}
Question book-3.svg Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä tai viitteitä.
Voit auttaa parantamaan artikkelia lisäämällä asianmukaisia lähteitä.
Lähteettömät tiedot saa myös kyseenalaistaa tai poistaa.
{{Tekijänoikeus}}


{{NPOV}}
Circle-question.svg Tämä artikkeli tai sen osa sisältää väitteitä tai näkemyksiä, joiden esittäjä ei selviä artikkelista.
Voit auttaa Wikisitaatteja lisäämällä viitteitä. Lisää tietoa saattaa olla keskustelusivulla.


{{Test2}}
Nuvola apps important.svg

Olet kirjoittanut asiattomuuksia artikkeleihin, ole hyvä ja lopeta se. Osallistu tästä lähin mieluummin artikkelien parantamiseen. Muokkaamista voit kokeilla hiekkalaatikolla. Jos jatkat vandalismia, muokkausoikeutesi voidaan poistaa varoituksetta.

{{Test3}} Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikisitaattien sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi ei soveltunut Wikisitaatteihin, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään poistettavaksi välittömästi. Mutta älä lannistu – esimerkkiä voit katsoa muista aihealueen artikkeleista. Muokkaamista voit harjoitella hiekkalaatikossa. Jos luomasi artikkeli on poistettu, löydät poistosyyn poistolokista.
{{Test7}}
Stop hand nuvola.svg
Olet vandalisoinut Wikisitaattien artikkeleita tahallisesti jo useaan otteeseen, ole hyvä ja lopeta se. Artikkeleiden sotkeminen aiheuttaa ylimääräistä työtä Wikisitaattien muokkaajille, ja sotkujen korjaamiseen käytetty aika on pois artikkeleiden ja ohjeiden kirjoittamisesta. Jos et lopeta vandalisointia, muokkausoikeutesi poistetaan varoituksetta.
{{Poistettava}}
{{Pikapoisto}}
{{Lähde}} lähde?

{{Commons|Sivun nimi Commonsissa|Sivun nimi Wikisitaateissa}}
Commons
Wikimedia Commonsissa on lisää materiaalia aiheesta Wikisitaatit.
{{Wikipedia}}
Wikipedia
Wikipediassa on artikkeli aiheesta:
{{Wikiaineisto}}
Wikiaineisto
Wikiaineistossa on lähdetekstiä aiheesta:
{{Tynkä}}
Wiki letter w.svg Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikisitaatteja laajentamalla artikkelia.


Katso myös[muokkaa]