Siirry sisältöön

Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa

Wikisitaateista
Wikipedia
Wikipedia

Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa on samannimiseen Hunter S. Thompsonin romaaniin perustuva elokuva joka sai ensi-iltansa 1998.

Lausahduksia

[muokkaa]
  • Emme voi pysähtyä tähän. Täällä on lepakoita.
  • Meillä oli kaksi pussia pilveä, 75 annosta meskaliinia, viisi liuskaa kovatehoista happoa, suolasiroitin puolillaan kokaiinia, ja valtava valikoima erivärisiä annoksia piriä, unilääkkeitä, PCP:tä ja ilokaasua. Myöskin litra tequilaa, litra rommia, sixpäkki kaljaa, puoli litraa raakaa eetteriä ja kaksi tusinaa amyleitä. Ei sillä että tarvitsisimme kaikkea tätä matkaa varten, mutta kun aloitat kunnon huumekokoelman keräämisen, taipumus on viedä se niin pitkälle kuin voit. Ainoa asia mikä minua huolestutti oli eetteri. Maailmassa ei ole mitään avuttomampaa, vastuuttomampaa ja turmeltuneempaa kuin mies joka on eetterihumalassa, ja tiesin, että pääsisimme käsiksi siihen kauheaan tavaraan pian.
  • Bazooko Circus oli se missä koko maailma viettäisi iltansa jos natsit olisivat voittaneet sodan. Se oli kuudes valtakunta.
  • Huumeveikko tottuu asioihin, kuten näkemään kuolleen isoäitinsä ryömimässä ylös jalkaansa, veitsi suussaan.
  • Älä mene lähelle hissejä! Sinne he meidät haluavatkin! Ansaan metallilaatikkoon, menossa kellariin.
  • Pahaa vainoharhaisuutta. Hulluutta, pelkoa ja inhoa. Sietämättömiä tuntemuksia tässä paikassa, pakko päästä pois. Näädät lähestyivät. Haistoin ne iljettävät köriläät.