Siirry sisältöön

Pia Kjærsgaard

Wikisitaateista
Wikipedia
Wikipedia
Wikipediassa on artikkeli aiheesta:
Pia Kjærsgaard

Pia Merete Kjærsgaard (s. 23. helmikuuta 1947 Kööpenhamina) on Tanskan kansanpuolueen puheenjohtaja ja perustaja 6. lokakuuta 1995 alkaen. Häntä on usein arvosteltu maahanmuuttovastaisuudesta.

Lausahduksia[muokkaa]

  • "Ulkomaalaiset lisääntyvät kuin kaniinit." , Politiken-lehti, 15.10.1994.
  • "On ilmeisesti todettava, että tanskalainen Islamisk Trossamfund -järjestöä miehittävät säälittävät ja valheelliset miehet, joiden näkemys demokratiasta ja naisista on huolestuttavan synkkä. He ovat vihollinen keskellämme, Troijan puuhevonen Tanskassa. He muodostavat eräänlaisen islamilaisen mafian, joka esittää meille tarjouksen, josta on mahdotonta kieltäytyä: pyytäkää anteeksi tai..."[1]
  • "Olemme tehneet sen, mitä pitikin. Olemme osoittaneet olevamme mukana myös tiukoissa tilanteissa. Emme ole pelkästään jakamassa kivoja lahjoja, vaan osallistumme myös tuskallisempiin toimenpiteisiin. Tunnemme vastuumme." [2]
    • hallituksen uudesta taloussuunnitelmasta
  • 2001, Kjærsgaard, puolueensa tiedotteessa viittasi muslimeihin ihmisinä jotka "...valehtelevat, huijaavat ja petkuttavat." (seurauksena Kjærsgaard ilmoitettiin poliisille, jonka mielestä ei ollut syytä uskoa että hänen lausuntonsa olisi rikkonut mitään rotusyrjintälakeja.) (Lähde en.wikipedia.org/wiki/Pia_Kj%C3%A6rsgaard#Controversies_and_incidents )
  • "On sanottu että 911 aloitti sodan kahden sivilisaation välillä. Olen eri mieltä, koska taistelu sivilisaatioiden välillä viittaa siihen että on kaksi sivilisaatiota, ja niin asia ei ole. On vain yksi sivilisaatio- ja se on meidän." ( cphpost.dk/news/international/how-pia%E2%80%99s-influence-spread-across-europe )

Kjærsgaardista sanottua[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]

  1. Lotte Hansen: 12 piirrosta loukkasi miljardia muslimia 22. helmikuuta 2006. Norden.org. Viitattu 8. syyskuuta 2010.
  2. Thomas Larsen: Tanskan kansanpuolue määrää marssijärjestyksen 3. kesäkuuta 2010. Norden.org. Viitattu 8. syyskuuta 2010.
  3. Suomenmaa, 3. helmikuuta 2006