Siirry sisältöön

Rauni-Leena Luukanen-Kilde

Wikisitaateista
Rauni-Leena Luukanen-Kilde huhtikuussa 2012.
Wikipedia
Wikipedia

Rauni-Leena Luukanen-Kilde (alk. Rauni-Leena Valve, myös Rauni Kilde; s. 15. marraskuuta 1939 Värtsilä – 8. helmikuuta 2015 Vaasa) oli suomalainen, pitkään Norjassa asunut lääkäri, kirjailija, luennoitsija ja ufologi.

  • Luukanen ilmoitti seuraavaa Naton raportista jossa perusteltiin avaruuselämän salailua seuraavilla syillä:

-1. Kaikkien uskontojen dogmat sortuisivat.

-2.Ihmiskunnan ego sortuu.

-3. Tuntemamme fysiikan lait eivät päde ulkoavaruudessa.

-4. Ekonomiamme muuttuu täydellisesti. (lähde: Kalevi Riikonen)

Mikrosirutuksesta

[muokkaa]
  • "Mikrosirutettuja ihmisiä voidaan seurata kaikkialle. Heidän aivotoimintojaan voidaan etävalvoa supertietokoneilla ja jopa muuttaa taajuuksia muuttamalla. Koekaniineina salaisissa kokeissa on ollut muun muassa vankeja, sotilaita, mielitauti-potilaita, kehitysvammaisia lapsia, kuuroja ja sokeita, homoja, yksinäisiä naisia, vanhuksia, koululaisia ja minkä tahansa ryhmän jäseniä, jotka eliittitutkijat kokee valtavirrasta poikkeavaksi."
  • "Tämänpäivän mikrosirut toimivat matalataajuus-radio-aalloilla, jotka osuvat niihin. Satelliittien avulla mikrosirutettu henkilö voidaan jäljittää mistä tahansa maapallolla." (Lähde: naturodoc.com/library/public_health/microchip_implants.htm )

Vaikuttamisesta aivotaajuuksiin

[muokkaa]
  • ”Jos olet oikeistolainen, niin sinut voidaan saada äänestämään vasemmistolaista.”
  • ”Toisaalta tämän päivän teknologia ei tarvitse mikrosirua, että sinua voidaan ohjata. Riittää se määrätty frekvenssi (suom. taajuus, värähtelytaajuus), joka osoittaa sinuun. Mutta se on helpompi jos sinulla on mikrosiru, koska silloin sinua seurataan missä tahansa.”

(Lähde: jylkkari.fi/2012/10/ajatuksen-voimalla-illuminatia-vastaan/)