Siirry sisältöön

Bono

Wikisitaateista
Bono Maailman talousfoorumin kokouksessa Davosissa vuonna 2008.
Wikipedia
Wikipedia
Wikipediassa on artikkeli aiheesta:

Bono (oik. Paul David Hewson, s. 10. toukokuuta 1960) on irlantilainen muusikko ja ihmisoikeusaktivisti. Hän on tullut tunnetuksi irlantilaisen U2 -rock-yhtyeen solistina ja lauluntekijänä.

Sitaatteja[muokkaa]

  • ”Antakaa minä kerron teille jotakin. Olen saanut tarpeekseni amerikanirlantilaisista, jotka eivät ole käyneet maassaan vuosikymmeniin, tulevat luokseni puhumaan vastarinnasta, kotimaan vallankumouksesta, vallankumouksen loistosta ja kuinka loistavaa on kuolla vallankumouksen puolesta. Vitut vallankumouksesta! He eivät puhu siitä, kuinka loistavaa on tappaa vallankumouksen puolesta. Missä on loisto, kun mies viedään aseella uhaten pois sängystään hänen perheensä katsellessa? Mikä siinä on loistavaa? Missä on loisto pommittaa eläkeläisiä Remembrance Dayn paraatissa? Jättää heidät kuolemaan tai loppuelämäkseen vammautuneena tai kuolleiksi vallankumouksen raunioihin – valtaosa irlantilaista ei halua sitä!”
    • Bono vuonna 1987 konsertissa ennen Sunday Bloody Sunday -kappaletta
  • ”Millainen kaupunki, millainen ilta, millainen yleisö, millainen pommi, millainen virhe ja millainen runkkari teillä on presidenttinä.”
    • Kiitospuheessaan vuoden 1996 MTV Europe Music Awardsissa, viitaten Ranskan vuoden 1996 ydinkokeisiin.