Keskustelu:Jussi Halla-aho

Page contents not supported in other languages.
Wikisitaateista
Tämä artikkeli on suositeltu sitaattikokoelma.
Artikkelin suositellut sitaattikokoelmat -äänestys on arkistoitu.


En pitäisi kovin neutraalina tämänhetkistä sivua (29.03.2010), Scriptasta on poimittu Halla-ahon kannalta enimmäkseen negatiiviset kohdat asia-yhteyksistä irroitettuina eli liian lyhyinä pätkinä.

Miksi kaikki Halla-ahon ja muidenkin mamukriitikoiden lausunnot ovat aina "irrotettuja asiayhteydestään" tai pelkästään "huumoria", jos joku niitä ryhtyy lainaamaan ja analysoimaan? Olisiko vika kuitenkin alkuperäisen lausunnon antajassa? Kannattaisi vähän ajatella, että mitä julkisuudessa sanoo.
Itse ulkosuomalaisena ja sitä kautta varsin irtaantuneena suomalaisesta politiikasta ja sen meiningistä, joudun kyllä toteamaan että tämä sivu on hieman tarkoituksenhakuisen oloinen. Lähinnä siksi, että vaikuttaa jonkun kulkeneen Scriptan läpi ja poimineen sieltä lauseita, joista ei itse pidä ja joista huokuu vähän sellainen henki, että näitä nyt sitten käytetään mustamaalaamiseen ja keskustelun tappamiseen. Mutta kukin tavallaan tietysti. --221.191.242.148 29. joulukuuta 2012 kello 09.51 (UTC)Vastaa[vastaa]