Keskustelu:Tornihuhu

Page contents not supported in other languages.
Wikisitaateista

Tuo panssaritorjunnan elinaika on aika lailla totta, ei siis tornihuhua.

ja tuolle löytyy lähteet? missä viimeksi käydyssä sodassa on käyty pst-miesten ja psv:en välinen taistelu? ei irakissa, ei bosniassa eikä varsinkaan suomessa koskaan singoin tai ohjuksin.

Totta[muokkaa]

Pieni osa tornihuhuista on totta, mutta muuntuneen ajan myötä. Kannattaisi selvittää tuo kapteenin vaimon ampuminen. Se voi olla huhu, mutta on voinut tapahtua siten, että kapteenin vaimo olisi juovuksissa hiippaillut Riihimäen varuskunnan ammusvaratoalueella, joka on Riihimäen vankilan lähellä eikä totellut vartiomiehen varoituslaukausta.

Yksi asia, joka ei enää elä Riihimäellä niin kuin 1984, on napalm-harjoitus, jossa ylikersantti L. olisi harjoituttanut joukkuetta betonikourussa ja tuuli olisi kääntynyt siten, että muutama olisi saanut palovammoja kasvoihinsa. Asianomaisen kerrottiin jatkaneen harjoitusta siten, että palovammoja saaneiden määrä olisi lisääntynyt 19:ään. Tämä ei ole sellainen huhu kuin ehkä kapteenin vaimon ampuminen.

Melkein totta[muokkaa]

Lasse Mårtenson oli aliupseeerikurssinsa paras sähköttäjä. Paikkana oli kylläkin ViestiR ei 1.Ervk eikä Mårtenson päässyt "kuin" 140-160 merkin nopeuteen. Sähkötysnopeus ei johtonut pelkästään sävelkorvasta vaan siitä, että Mårtenson oli ennen armeijaa sähköttäjänä lennättimessä.

Sukellusveneestä lomaa[muokkaa]

Kuulin tällaisen: Partiolaiva oli palaamassa Kustaanmiekassa kun vahtivuorossa ollut matruusi teki ilmoituksen sukellusveneestä (w:Sukellusvene Vesikko). Toiset naureskelivat ja komentaja antoi lomaa.--RicHard-59 (keskustelu) 5. heinäkuuta 2016 kello 19.24 (UTC)Vastaa[vastaa]