Siirry sisältöön

Mogens Camre

Wikisitaateista
Wikipedia
Wikipedia
Wikipediassa on artikkeli aiheesta:
Mogens Camre 2011

Mogens Niels Juel Camre (s. 29. maaliskuuta 1936) on Tanskalaisen kansanpuolueen poliitikko. Hän on ollut Euroopan parlamentin jäsenenä vuodesta 1999. Hän istui myös maansa eduskunnassa.

Camre joutui vuonna 2009 useiden erimaalaisten poliitikkojen kritiikin kohteeksi väitettyään, että itäeurooppalaiset ovat Pohjois-Euroopan asukkaita tyhmempiä. Jotkut pitävät häntä 'vihapuhujana'.

Sitaatteja[muokkaa]

  • "Saksalaiset sotilaat käyttäytyivät kaduillamme paremmin kuin muslimipojat." ( jyllands-posten.dk/politik/ECE4539387/camre-muslimer-vaerre-end-nazi-soldater/ )
  • "Me olemme jo menossa alas vuoristoradalla kohti Tanskan balkanisoitumista. Toisen polven maahanmuuttajien katujengit, tuhotut koulut, maahanmuuttajalapsien ja heidän vanhempiensa uhkailemat opettajat, valtavat veropetokset, sosiaalitukihuijaukset, raiskaukset, ihmiskauppa, murhat keskellä katuja ja viimeksi murhayritys Tanskan maahanmuuttoministeri Rikke Hvilshøj'tä kohtaan." ( billionquotes.com/index.php/Mogens_Camre )

Camresta sanottua[muokkaa]

  • Vastaus Camrelle itäeurooppalaisuus-puheisiin: "Tanskalaisen kansanpuolueen pitäisi olla tyytyväinen siitä, ettei parlamenttipaikkoja jaeta älykkyyden perusteella." - Dan Jörgensen ( iltalehti.fi/ulkomaat/200905139583184_ul.shtml )
  1. [nyhederne-dyn.tv2.dk/baggrund/article.php/id-142518.html]