Niilo Paasivirta

Wikisitaateista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Niilo Paasivirta.jpg

Niilo Paasivirta (s. 1968) on suomalainen Internet-persoona, pakinoitsija ja humoristi, jonka tuotannon pääosa parodioi kristillistä fundamentalismia.

Oikeat mielipiteet[muokkaa]

 • "Joulupukki sinänsä antaa lapsillemme erittäin arveluttavan mallin. Sillä onhan kyseessä alunperin suuri pukki, Baphomet eli itse saatana! Yhtään paremmaksi tuota esikuvaa ei taatusti tee se, että se esitetään lahjojen jakajana, ja että katolinen kirkko on myös tullut markkinoille väittämällä kyseistä pahuuden olentoa pyhimykseksi! Elikkä kunnon kristityt ilman muuta boikotoivat jatkossakin niitä kauppoja, jotka oman punaiseen verhoillun Baphometinsa hankkivat. Eikö muuten vanhempia huolestuta yhtään se perinne, että lapset, viattomat pienet lapset, istutetaan irstaan vanhan pukin syliin? Istuttaisitko Sinä lapsesi vaikka Jammu-sedän syliin?"
  • [1] Oikeat Mielipiteet, "Joulun sanoma on kerta kaikkiaan hukassa!"
 • "Disney-yhtiöiden uutta lastenelokuvaa Henkien kätkemä on mainostettu viime aikoina ahkerasti kaikissa meedioissa. Perehdyin elokuvaan huolellisesti SubTV:n elokuva-arvostelun avulla, ja ensimmäiseksi ihmettelin, miksi ko. piirretty eli lastenelokuva oli dubattu - kaikista mahdollisista kielistä - japaniksi! Onko Disney-yhtiöissä menty täysin sekaisin?"
  • [2] Oikeat mielipiteet, "Ns. "anime" on turmiollista lapsille!"
 • "Kaikkien lukemieni nettipäiväkirjojen jokainen sivu suorastaan tihkuu irstaita aatteita ja niiden toteuttamista. Ja tällaista lapsemme sitten salaa peiton alla tirkistelevät ilta toisensa jälkeen! Nettipäiväkirjojen takana on myös selvästi kansainvälinen salaliitto, joka pyrkii levittämään laktofreeganismia ja muita uskontomme vastaisia aatteita. Nythän on nimittäin niin, että nettipäiväkirjaa kirjoittaa lähes poikkeuksetta jonkinlainen feministi-kettutyttöpoika-wicca-new age, anarkisti, kommunisti, sivari, homo, roskisdyykkari ja muu ääriaatteiden kiihkomielinen edustaja, joka vastustaa järjestäytynyttä yhteiskuntaamme."
  • [3] Oikeat mielipiteet, "Nettipäiväkirjat turmelevat lapsemme!"
 • "Viime aikoina ns. itämaiset taistelulajit kuten karate, taekwondo, ninjutsu, aikido, thai chi ja bukkake ovat tulleet yhä suositummaksi nuorisomme keskuudessa."
  • [4] Oikeat mielipiteet, "Itämaiset taistelulajit turmelevat nuorisomme!"
 • "Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä! Todisteeksi sain valokuvia ja videokuvaa, jotka postitin poliisille ja Hannu Karpolle, lisäksi vein seurakuntamme papille kopiot. Tuollainen irstailu suorastaan häpäisee näiden tyttöjen puhtaan, siveän vartalon. Olen ottanut selville tyttöjen nimet ja osoitteet, ja käyn jokaisen luona henkilökohtaisesti, tai vähintäänkin puhumassa heidän vanhempiensa kanssa. Toivottavasti tästä alkaa ko. tyttöjen eheytyminen kunnon kristityiksi kansalaisiksi."
  • [5] Oikeat mielipiteet, "Noituus viettelee nuoria!"
 • "Äärifanaatikot on poistettava yhteiskunnastamme!"
  • [6] Oikeat mielipiteet, kirjoituksen otsikko
 • "Koska CD- ja DVD-levyjen suojauksia ei enää saa purkaa, muuttaa tämä automaattisesti hakkerien tekemän ilmaisen ns. linux-käyttöjärjestelmän myös laittomaksi suojaustenpurkumenetelmäksi. Tähän astihan linux-hakkerit ovat laittomasti purkaneet CD-levyiltä ja DVD-levyiltä suojauksia ja sitten kuunnelleet ja katselleet näitä laittomasti. Mutta pääasia on se, että vihdoinkin pääsemme lopullisesti eroon tästä etenkin tietomurtoja ja virusten kirjoittamista harrastavien hakkereiden viritelmästä eroon! Jokainen rehellinen suomalainen käyttää luotettavien yritysten suunnittelemia käyttöjärjestelmiä kuten Windows Vistaa™."
  • Oikeat mielipiteet, Piratismi loppuu nyt!

Elämäpeli[muokkaa]

 • Maija pystyykin viettämään runsaasti aikaa rannalla. [...] Muutaman päivän jälkeen puolialastomien vartaloiden katselu herättää Maijassa synnillisiä ajatuksia. Piru menee Maijaan, ja hän alkaa himoita esiaviollista seksiä. Maija siirtyy lähelle tuttuja poikia, ja ottaa bikinien yläosankin pois. Hän valitsee ei vain yhden, vaan peräti kolme poikaa ja kuiskaa näille haluavansa heidät kaikki yhtäaikaa.
Samana iltana Maijan asunnolla alkaakin rietas, hirveän syntinen esiaviollinen ja perverssi seksielämä. Maija viettää lomaviikkonsa vaihtaen "joukkuettaan" useita kertoja. Saatana itse hekumoi jokaisena kuumana yönä Maijan asunnolla!"
 • [7] Elämänpeli: Maijan elämä[8]
 • "Eräänä iltana saastaisessa autiotalossa Matti ottaa LSD-piikkiä, ja luulee sen jälkeen hän olevansa itse Teräsmies, ja yrittää pysäyttää junan paljain käsin."
  • [9] Elämänpeli: Matin elämä[10]

Muita[muokkaa]

 • "WASHING MAHINES WITH TRANSPARTENT LID AROUSE SINFUL THOUGHTS! As lingerie rotates around the washing machine, if you watch it, it arouses sexual thoughts in your mind!"
  • [11] Game of Satan - Roleplaying games are satan worshipping
 • "There is one very important thingh about lesbian behaviour: it is NOT always a deadly sin if practiced WITHIN THE HOLY MATRIMONY for the PLEASURE OF THE HUSBAND!"
 • "Muistelinkin, että jouduimme iltapäivälehdistä lukemaan muutamia kuukausia sitten hirvittävän uutisen, kuinka oma äiti oli 13-vuotiaan tyttärensä kännykästä löytänyt pöyristyttäviä seksi-tekstiviestejä, joissa mm. tytön luokkatoverit halusivat "taas nuoleskella hänen p-uaan" jne. Kyllä se on kammottavaa ja kuvastaa tätä hirveätä aikaa, kun jo PIENET LAPSET lähtevät keskenään mielipuolisiin ryhmäseksiorgioihin ja sitten ne tulevat keskustelupalstoille YLLYTTÄMÄÄN muitakin nuoria tyttöjä tällaiseen touhuun! Joku kuri pitäisi tällaisille nuorisoRIKOLLISILLE saada!"

Aiheesta muualla[muokkaa]

Wikipedia
Wikipediassa on artikkeli aiheesta: