Teuvo Hakkarainen

Wikisitaateista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wikipedia
Wikipediassa on artikkeli aiheesta:
Teuvo Hakkarainen (2011)

Teuvo Mauno Kalervo Hakkarainen (s. 12. huhtikuuta 1960 Viitasaari) on suomalainen Perussuomalaisten kansanedustaja ja entinen saha-alan yrittäjä. Hänet valittiin vuoden 2011 vaaleissa Keski-Suomen vaalipiiristä 3 371 äänellä.

Sitaatteja[muokkaa]

  • Kyl se tuo maahanmuutto homma, et se pitää saada kuriin. Pitää saaha kuriin et ei täällä ruveta rosvoja elätteleen. Pikakäännytyslaki heti voimaan. Mää tunnen tuolta Viitasaarelta yhen tyypin, sen poika on rajalla ja se sano et neekeriukko tullee sinne ja sanoo et "turvapaikka", se ei ossaa mittään muuta suomee ja heti ollaan sisällä.
  • Kaiken maailman muslimit täällä hilluu ja kyykkii tuolla ja huutaa. Kahtokaa vaan minareettia kohti ja ukko huutaa siellä tolpassa ööeöeöö... Sitä on mukava kuunnella.
  • Avioliitto on naisen ja miehen välinen instituutio, Aatami ja Eeva, ei Aatami ja Eero.[1]
  • Laitetaan homot, lesbot ja somalit sinne [Ahvenanmaalle] keskenään asumaan ja katsellaan, millainen malliyhteiskunta siitä sitten rakentuu. RKP syyttää meitä perussuomalaisia aina siitä, että me emme ota vähemmistöjä huomioon. Tällä ratkaisulla saataisiin selville se, miten se malliyhteiskunta syntyy ja muotoutuu. Siellä voivat somalit huudella minareetistaan mitä huutelevat, ja me seurataan tätä mallia sitten perässä.[2]
  • Helsinki on täynnä hörhöjä.[3]
  • Saan niin paljon yhteydenottoja tästä turvapaikkaturismista, vai miksikä sitä sanoa. [4]

Lähteet[muokkaa]