Ero sivun ”Keskustelu Wikisitaateista:Ylläpitäjät” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
kommentti koskien paikallisia käytäntöjä suhteessa Wikipediaan
p (Käyttäjän Sankaritar II (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Hartz tekemään versioon.)
(kommentti koskien paikallisia käytäntöjä suhteessa Wikipediaan)
 
:Juu, näinhän se on sisarprojekteissakin. Nuo ylläpitäjäalisivut ovat mielestäni hyvä idea, vaikka arkistointi hoituisi kyllä muutenkin (vrt. [[b:Wikikirjasto:Ylläpitäjät|Wikikirjasto:Ylläpitäjät]]). -- [[Käyttäjä:Mzlla|mzlla]] 27. lokakuuta 2006 kello 13.01 (UTC)
 
== Paikalliset käytännöt ==
Kuten yllä sanotaan, "on yleensä ollut tapana, että Wikipediassa hyväksi havaittuja käytäntöjä on noudatettu täälläkin". Asia on juuri näin tällaisissa pienissä projekteissa, että omien käytäntöjen puuttuessa on katsottu, mitä suomenkielisessä Wikipediassa lukee sen käytäntösivulla, koska suuressa yhteisössä käytännöt ovat jalostuneet ja hioutuneet toimiviksi. Tätä ei ole syytä muuttaa edelleenkään siltä osin, kun paikallisia käytäntöjä ei ole olemassa. Kuitenkaan ei pidä suoraan tehdä wikilinkkiä Wikipediaan ja väittää, että ylläpitäjien käytäntönä on sama kuin Wikipediassa. Jos käytäntöä muutetaan Wikipediassa, muuttuisiko se samalla myös täällä? Poistin projektisivulta linkin Wikipediaan tämän vuoksi. Voitaneen sanoa, että ylläpitäjien käytännöt muodostuvat täällä ylläpitäjien toiminnan kautta ja että on suositeltavaa ja hyväksi noudattaa samanlaisia käytäntöjä kuin Wikipediassa, mutta niitä ei pidä kytkeä toisiinsa linkittämällä tai niihin suoraan viittaamalla. --[[Käyttäjä:Pxos|Pxos]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Pxos|keskustelu]]) 28. marraskuuta 2015 kello 14.48 (UTC)
1 021

muokkausta

Navigointivalikko