Siirry sisältöön

Wikisitaatit:Käyttäjätunnus

Wikisitaateista
Opas käytäntöihin
Käyttäytyminen
Käytännöt
Ei henkilökohtaisia hyökkäyksiä
Muokkaaminen
Mitä Wikisitaatit ei ole
Älä pure uusia tulokkaita
Oleta muilta hyvää tahtoa
Kirjoittaminen ja uutiset
Lähteet
Uusi sivu
Neutraali näkökulma
Poistokäytäntö
Yhteenveto
Käyttäjät
Käyttäjätunnus
Käyttäjäsivu
Keskustelusivu
Tekijänoikeudet
Vastuuvapaus


Tämä on Wikisitaattien käytäntö.


Voit luoda itsellesi Wikisitaattien käyttäjätunnuksen painamalla oikean yläreunan linkkiä Kirjaudu sisään tai luo tunnus. Käyttäjätunnuksesi on identiteettisi suomenkielisessä Wikisitaateissa: tunnuksesi liitetään kaikkiin tekemiisi muokkauksiin ja voit luoda itsellesi käyttäjäsivun. Jos tallennat asetuksiisi sähköpostiosoitteen, muut käyttäjät voivat lähettää sinulle yksityisiä viestejä sähköpostitse.

Käyttäjätunnuksen valinta[muokkaa]

Tyypillisesti paras käyttäjätunnus on oma oikea nimesi tai jokin Internetissä käyttämäsi nimimerkki. Sinun kannattaa pitää mielessäsi, että käyttäjänimesi on ensimmäinen asia, minkä muut sinusta näkevät; älä siis valitse tarkoituksellisesti loukkaavaa tai sopimatonta käyttäjänimeä. Kerran luotua käyttäjätunnusta ja siihen liittyviä historiatietoja ei myöskään voi poistaa.

Isot ja pienet kirjaimet[muokkaa]

Käyttäjätunnuksen ensimmäinen merkki tallennetaan aina isona, jos se on kirjain. Jos syötät käyttäjätunnukseksesi matti meikäläinen, siitä tulee järjestelmässä Matti meikäläinen. Muiden kirjaimien koon voit valita itse, ja järjestelmä muistaa sen.

Katso myös[muokkaa]

w: Wikipedia:Käyttäjätunnus